Aanmeldformulier Ondernemersavond 4 oktober 2021

Bernd Mintjes investeerde afgelopen 25 jaar in meer dan 200 start-ups. Hij neemt ons mee op zijn weg langs gemiste kansen, onverwachte successen, pijnlijke mislukkingen en leert ons hoe je als investeerder kijkt naar een bedrijf. Ook geeft hij ons een inkijkje in zijn succesvolle methodiek het 100 dagenplan om er achter te komen wat je moet veranderen in je bedrijf om succesvol te worden.

Waar en wanneer?                   

Je bent op 4 oktober vanaf 19.30 uur van harte welkom in de foyer van Theater Sneek. We starten het programma om 20.00 uur. En eindigen om 21.15 uur met een hapje en drankje.

Coronamaatregelen

Om bij het programma aanwezig te kunnen zijn, vragen we je bij binnenkomst naar je identiteitskaart en je Coronatoegangsbewijs. Het Coronatoegangsbewijs is een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van Corona. Met de Coronacheck-app kun je het bewijs laten zien.  Kijk voor meer informatie op de website van de rijksoverheid.

Meld je aan!

Wil je erbij zijn? Leuk! Vooraf aanmelden is verplicht, we hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Let op: het maximale aantal deelnemers is bereikt. We kunnen je wel op de reservelijst zetten. Mocht er nog een plekje vrij komen, dan nemen we contact met je op.

Aanmelden reservelijst:

Helaas! Je kan je niet meer aanmelden.